4.8/5

Værksted

Vi har erfaring med biler af alle aldre og mærke, så du kan trygt komme til os, når dit behov opstår.

Værksted

trænger din bil til service eller har den fået en skade?

Hos Anelystparken Autoteknik har vi kompetencerne til at håndtere alle slags biler, inklusiv el- og hybridbiler. Det betyder at når uheldet er ude, så kan du stole på at vi får dig kørende igen.

Motorreparation og fejlsøgning

Motoren er en essentiel del af bilen og i den kan der være problemer som fejltænding, mangel på olie eller mislyde. Hos Anelystparken Autoteknik har vi kompetencerne og værktøjet til at fejlsøge på din bil så du kan få din bil i gang igen.

DSCF0575

Eftersyn og service

Eftersyn og service er en uundgåelig del af at have en bil. Når du modtager indkaldelse til syn fra Trafikstyrelsen anbefales vi hurtigst muligt at booke eftersyn til din bil.

Bestil service eller syn

Ved hjælp af linket nedenfor kan du nemt og hurtigt bestille tid til service og eftersyn hos os. Du kan vælge lige den dag og det tidspunkt der passer bedst til dig.

Elektriske reparationer

Der er langt flere elektriske komponenter i biler end der var før i tiden. Anelystparken Autoteknik følger udviklingen og vi kan håndtere reparationer af elektriske komponenter.

100% eksperter

Kvalitets service

Som Autopartner-værksted har vi fået guld i både 2021 og 2022. Det betyder at vi har udmærket os som værksted og topscoret point på alle Autopartners 62 kontrolpunkter.

Vi er afsindig stolte af vores resultat og vores guldcertificeringer er din garanti for kvalitets service.