4.8/5

el- og hybrid

Hvert år kommer der flere og flere el- og hybridbiler på vejene – så naturligvis kan vi også hjælpe dig med service og eftersyn på disse.

service på el- og hybrid

trænger din bil service eler har den fået en skade?

Hos Anelystparken Autoteknik har vi kompetencerne til at håndtere alle slags biler, inklusiv el- og hybridbiler. Det betyder at når uheldet er ude, så kan du stole på at vi får dig kørende igen.

Service af hybridbiler

På vores værksted er vi uddannede i at håndtere hybridbiler og vi bruger kun godkendt teknologi og originale dele af højeste kvalitet.

Service af elbiler

Elbiler kræver et anderledes serviceeftersyn – ofte kræver de også mindre vedligeholdelse fra din side. Vær opmærksom på dine bremser i din elbil, da de bliver brugt mindre og derfor kan sætte sig fast.

Bestil service eller syn

Ved hjælp af linket nedenfor kan du nemt og hurtigt bestille tid til service og eftersyn hos os. Du kan vælge lige den dag og det tidspunkt der passer bedst til dig.

Elektriske reparationer

Der er langt flere elektriske komponenter i biler end der var før i tiden. Anelystparken Autoteknik følger udviklingen og vi kan håndtere reparationer af elektriske komponenter.

100% eksperter

Kvalitets service

Som Autopartner-værksted er vi stolte af at have fået Guld-certificeringer i både 2021 og 2022. Denne pris betyder at vi har udmærket os som værksted og topscoret point på alle Autopartners 62 kontrolpunkter.

Vi er afsindig stolte af vores resultat og vores guldcertificeringer er din garanti for kvalitets service.